Humor, een cabareteske relativering of spraakmakend optreden voor uw zakelijke bijeenkomst?

U zoekt

U heeft een publiek. Uw medewerkers, uw klanten, uw leden. U organiseert een congres, een forum, een discussieavond. U zoekt iets op maat, iets relativerends, even iets anders dan de sprekers, iets spraakmakends met humor en inhoud. Een opening, intermezzo, een afsluiting…

Waar vindt u een cabaretier die op een respectvolle, smaakvolle en humoristische manier de boel even kan opschudden en waar nog over wordt nagepraat bij de koffieautomaat?

Wij vinden

TC CabaretMatch vindt die cabaretier voor u. In samenwerking met www.cabaret.nl hebben wij een database met bijna alle cabaretiers in Nederland en België. We kennen hun kwaliteiten en weten of ze maatwerk maken of juist niet en bij welke doelgroep ze het beste passen. Of u nu een bekende naam zoekt of iemand die perfect uit de voeten kan met uw thema's. Of u nu iets muzikaals zoekt of improvisatiecabaret,een solist of een groep... Wij vinden de match die het beste past bij wat u zoekt.

TC Cabaretmatch is een onafhankelijk bedrijf met 25 jaar ervaring in de cabaretsector en heeft contacten met bijna alle cabaretiers of impresariaten. Wij leveren de best passende cabaretier bij uw zoekprofiel. Op basis van uw specifieke wensen selecteren wij die uit het volledige cabaretaanbod in Nederland en België. TC CabaretMatch levert in vijf werkdagen een passende, heldere en vrijblijvende offerte op maat met meerdere keuzemogelijkheden.

Klik hier om een offerte op te vragen of bel 06 20349104.

Wij staan u graag te woord en hopen u op een persoonlijke en plezierige wijze van dienst te kunnen zijn.