Bent u op zoek naar een geschikt cabaretoptreden voor uw feest of bedrijf, maar weet u niet wie, of waar u dit zoeken moet?

Maakt dan gebruik van onze expertise en ervaring met onze CabaretMatch-service. De Cabaretmatch is een onafhankelijk bedrijf met 25 jaar ervaring in de cabaretsector. Wij vinden voor u de beste passende artiest, dagvoorzitter of presentator die aansluit bij uw specifieke wensen en doelgroep en leveren u binnen een werkweek een duidelijke en vrijblijvend offerte met meerdere keuzemogelijkheden.


De CabaretMatch denkt graag met uw mee over passende optredens bij uw congres of feest op maat. Wij hebben een uitgebreide kennis van de cabaretwereld, een database met meer dan 500 cabaretiers, kleinkunstenaars en stand-up comedians en contacten met vrijwel alle cabaretimpresariaten. Daarnaast beschikken wij ook over een actuele database met cabaretiers die gespecialiseerd zijn in het spelen en schrijven van maatwerk en daar dus veel ervaring in hebben. Wij weten ook met welke onderwerpen zij affiniteit en ervaring hebben. We kennen hun stijl en genre en kunnen dus goed inschatten wie er het beste past bij uw doelgroep. U kunt kiezen voor cabaretiers, cabaretières, stand-up comedians, cabaretduo’s, cabaretgroepen, improvisatiecabaret enzovoorts.

Bekende namen
Afhankelijk van uw budget kunt u ook kiezen voor bekende namen. Met een optreden van een landelijk bekende cabaretier geeft u uw congres of evenement meer cachet. Hierbij moet wel gezegd dat lang niet alle bekende cabaretiers bereid zijn om cabaret-op-maat-optredens te doen. Wij weten wie dat wel en niet doen en welke cabaretiers dat op een goede manier kunnen.

Wij gaan voor uw op zoek naar de beste match
De CabaretMatch gaat voor u op zoek naar een cabaretier of groep die het best bij uw wensen past. Theater op maat, cabaret op maat of een gewoon cabaretoptreden dat past bij uw doelgroep, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Er zijn mogelijkheden vanaf 10 minuten cabaret of stand-up comedy tot een avondvullend programma of een volledig op maat geschreven mini-programma van 30 minuten. Daarnaast zijn er tal van kant-en-klare-cabaret-op-maat-concepten die u als onderdeel in het dagprogramma van uw congres of evenement kan inpassen. Wij kunnen ook voor u op zoek naar een passende dagvoorzitter, presentator of discussieleider. Voor elk genre, voor jong of oud publiek, voor kleine of grote budgetten. Kijk voor meer ideeën, cabaret-op-maat-concepten en inpiratie op onze ideeënpagina cabaret op maat.

De CabaretMatch kan ook voor u zoeken naar muzikale optredens, van een onbekend feestbandje tot bekende zangers en zangeressen.

Wilt u gebruik maken van de CabaretMatch, vul dan ons offerte-aanvraagformulier zo uitgebreid mogelijk in. Zodra wij uw aanvraag binnen hebben nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om de details van de aanvraag met u door te nemen om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van uw zoekprofiel.